03. August 2021 22:02:08
Navigation
Forside

DEBATFORUM

Hvad er PCO
PCO kost
PCO artikler
PCO brevkasse
PCO historier
PCO opskrifter
Din gæst har PCO
Dokumentar om PCO

Nyheder
Linksamling
Artikler oversigt
Brugernes opskrifter

Søg
Hjælp
Hjælp til Forum
Link til pcoforum
Om PCOforum.dk
Kontakt pcoforum.dk
PCO Awareness Ribbons

Nyeste artikler
Jeg havde det på for...
En god hverdag med PCO
Jul - Marcipanroulad...
Jul - Marcipan
Jul - Brunkager
PCO Kostvejledere

Mød Majbritt
PCOforum på din mobil
Scan og få PCOforum
på din Iphone el.
Smartphone

Scan og få PCOforum på din mobil

1000 brugere
Statistik
Unikke besøg: 30832798
5611 besøg pr. dag
Se indlæg
PCO forum - for kvinder med PCO » Fertilitetsbehandling/graviditet » Prøver at blive gravid
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv debat
Forsøge uden behandling?
Ida87
Hej.
Jeg er netop kommet hjem efter et besøg hos lægen. Hun mente, at hvis jeg vil være gravis, skal jeg bare dropp p-pillerne, og så vil det sandsynligvis ske af sig selv. Hvis det så ikke er lykkedes efter et år, skal jeg i behandling. MEN; kan man bare droppe pillerne uden at få andet som erstatning? Jeg havde før problemer med uren hud og uønsket hårvækst, og ville jo gerne forhindre dette hvis muligt. Og kroppen har vel stadig brug for det ekstra østrogen?
Det skal lige siges at vi ikke er klar til børn lige nu, men vil undersøge alt i god tid for at undgå så mange problemer som muligt..
Håber der er nogle kloge hoveder herinde der kan hjælpe Smile
 
Bellemus
Hej

Der sker nok ikke en dyt ved at du smider p-pillerne andet end du får dine bumser igen, og du tager lidt på i vægt og dine pco symtomer vender tilbage....
Men man skal åbenbart igennem den proces, har vi også været, for at man kan "kvalificere" sig til at gå igang med fertilitetsbehandling, det sjove er så når du bliver henvist til gynækologen, så kan han godt foreslå du skal på p-piller igen hvis du ikke får din mens uden Sad men held og lykke, der er jo nogen der vinder i Lotto!!!

Vi vil gerne have 3 børn, så er vores lykke gjort Hug skulle dog have tabt 30 kg igår!!
 
Ida87
Bellemus: Jeg har ikke meget til overs for læger efter en del svigt og fejl-diagnoser, og ja, de vil nok sende en igennem deres "procedure" før man kan få rigtig hjælp.. :/

KrisB: Ved du om der findes et sted hvor man kan få hjælp til kostomlægning? synes det virker meget uoverskueligt..... Og er ikke overvægtig, så kan ikke blive henvist til en diætist :/ Jeg vil helt sikkert gerne af med pillerne, da jeg er meget imod unødvendig medicinering! og der er også bivirkninger ved p-pillerne..
 
Nuggi
Hej Ida87,
jeg stoppede med p-piller i april, havde stadig ikke set skyggen af ægløsning i oktober og blev af min læge sendt til gynækolog - der var 2 måneders ventetid, men efter scanning af mine æggestokke blev jeg henvist til fertilitetsbehandling. Hun sagde at der ikke var nogen grund til at bruge et år på det, da jeg ikke skal forvente at blive gravid uden behandling.

Så jeg tror det er meget afhængig af hvilken gynækolog man kommer til.

Kris: hvor hurtigt hjælper kosten på uren hud? Jeg synes desværre min hud er blevet værre igen efter jeg har lagt kosten om (det er kun to måneder siden).
 
he05
Pco kommer jo i forskellige grader, så jeg ville først finde ud af om du f.eks. har forhøjet testosteron osv.
Det der med, at "det nok skal ske af sig selv" sagde min læge også, men med pco skal man virkelig have det i en lav grad for at det sker!
Personligt ville jeg ikke droppe p-pillerne, hvis I ikke tænker på børn lige foreløbig. Faktisk kan en periode uden p-piller og underskud af østrogen kun gøre det sværere at blive gravid (nogle pco-piger kan faktisk blive gravide på p-piller eller har størst sandsynlighed for det LIGE efter p-pille stop pga. et stadig normalt østrogenniveau).

Jeg går i behandling hos Lindenberg og han sagde til den første konsultation, at pcp-piger i gennemsnit får ægløsning hver 12. år!!!!! Det er sgu lidt lang tid at vente, når man er klar til at der sker noget i morgen.

Men igen; vi er alle forskellige og er ramt i mindre eller større grad. Så få taget nogle prøver, hvis du kan få det trumfet igennem hos din læge. Jeg kunne komme til en specialist efter 1,5 måned uden menstruation, da jeg havde "papir" på min pco (jeg fik konstateret pco for 5 år siden) og det var grund nok til, at jeg ikke skulle vente et helt år. Men det skal så også lige siges, at jeg pressede min læge rigtig meget, der netop var af den holdning, at vi sikkert var blevet forældre inden for 1 år, hvis vi bare så tiden an... Angry

Man skal have tålmodighed i alt det her, men omvendt så skal man heller ikke bare finde sig i at blive sat på standby fordi at mange læger ikke ved nok om pco!
 
Ida87
Nuggi og he05: Tror jeg vil ringe og insistere på en henvisning til den specialist jeg før gik hos. Jeg var 16 da jeg fik det konstateret, og var dengang lidt ligeglad med om jeg kunne få børn eller ej. Derfor kan jeg ikke rigtig huske hvad konklutionen blev, og kroppen ændrer sig vel også? Vil ihvertfald gerne have undersøgt så meget som muligt før projektet bliver sat igang.
 
Happel
Nuggi...min erfering er desværre, at kostomlægning ikke hjælper på huden.
Jeg fik mine bumser igen efter jeg stoppede med p-piller, og de ser ikke ud til at være på tilbagetog.

Udover dette har jeg dog ikke haft nogen gener af at stoppe med p-piller. faktisk kun det gode, at min migræne er forsvundet...
Normalvægtig pco'er. Har været i behandling hos CFC.
Termin 4. maj 2011
4 gange hjemmerul med pergotime og puregon
1. IUI med puregon - negativt
Gravid på naturlig vis i en pause i behandlingenYes
Alexander 2 maj 2011Smile
Termin 6. Dec. 2012
 
Ida87
KrisB: 1500 er en slags penge ja, men hvis det kan hjælpe er det da en lille pris at betale. Især hvis man tænker på de øvrige udgifter ved et barn Smile Vil ihvertfald se om jeg kan finde bogen. Synes kostomlægning er lidt af et projekt på egen hånd Blush Har SOVI en hjemmeside?
 
Ida87
Happel: Jeg fik også engang at vide af en hudlæge, at kosten ikke har noget med bumserne at gøre.. Men hvis der findes en "kur" hvor hormonbalancen bliver genoprettet, tror jeg det kunne virke. Jeg er også skeptisk lige mht. huden, men kunne godt udholde en periode med bumser hvis det er det der skal til Smile
 
Ida87
KrisB: Kan det passe bogen hedder "Spis Dig Gravid"? kan ikke lige finde en med den anden titel Wink
 
hult
Hej Ida87

Ja det er Spis dig gravid KrisB mener.

Og velkommen til Smile
Redigeret af hult d. 03-02-2010 21:34
I hope you never fear those mountains in the distance
Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances - But they're worth taking
And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance


www.hultshome.dk
 
http://www.hultshome.dk
Nuggi
For lige at blive ved med at vade i det med huden.....jeg fik uren hud da jeg stoppede med p-pillerne, kom derfor til hudlæge og fik en pille-kur som helt klart har virket, så min hud var fin igen, men indenfor den sidste uge er jeg begyndt at få bumser - æv!

Nå, det tager jeg med....nu hedder det projekt-baby og så må jeg lige lade være med at fokusere på huden.

Jeg ville jo umiddelbart give Ida87 ret i at det har noget med hormonbalancen at gøre, men mine blodprøver er fuldstændig normale nu, så jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gøre. Jeg tror dog på at det er hormonelt siden jeg ikke har nogle problemer når jeg tager p-piller.
 
Nuggi
Hej Kris,
jeg har to, så det er vist heller ikke i kategorien mangeGrin Tror det er perioden - jeg skulle have menstruation her omkring, men der sker ingenting!!!!

Nå, jeg satser på at Svend tryller med mig fra næste fredag og så kommer der styr på systemetWink
 
Ida87
Ih øv, har lige bestilt den til 187kr.......... Smile
 
Spring til debat:
Lignende tråde
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Metformin uden graviditetsønske? Metformin eller anden medicin 7 05-06-2014 13:39
PCO uden syndrom - hvorfor? PCO Brevkasse 2 11-05-2014 13:28
Soprano xl laser behandling Alternativ behandling 1 19-04-2014 00:28
fertilitets behandling Prøver at blive gravid 3 05-02-2014 13:44
PCO uden medicin Metformin eller anden medicin 9 24-01-2014 21:50
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 3,176
Nyeste bruger: Lillefis lykke
PCO Forum på Facebook
Kort og godt - PCO kosten
Artikel om PCO
Din gæst har PCO

PCOS awareness ribbon