Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: HVEM SKAL TABE SIG?

Oprettet af Nuggi d. 09-02-2010 21:38
#3

Hej Annebp1979,

jeg lever PCO-venligt men har ikke brug for at tabe mig - sikkert fordi jeg inden diagnosen løbende var på Nupo-kur for at tabe de kilo der hele tiden sneg sig på, så på den måde har jeg holdt overvægten fra døren.

Efter jeg har lagt kosten om har jeg ikke tabt mig, men jeg har nemmere ved at regulere vægten hvis jeg tager et par kilo på - før kunne jeg gå på alle mulige og umulige slankekure uden effekt.

Jeg fik diagnosen en fredag - mandag morgen startede jeg på kost uden pasta, ris, kartofler, sukker og hvede. Min motivation var helt i top, da vi gerne vil have et barn mere og det gjorde det rimelig nemt de første to uger.

Derefter gik det lidt ned ad bakke med motivationen, men jeg holder det endnu og nu er det over 2 måneder siden jeg lagde kosten om.

Det der har hjulpet mig meget er at finde alternativer til det jeg plejede at spise....før spiste jeg rittersport med nødder - nu spiser jeg en lille smule mørk chokolade. Før spiste jeg en bolle med ost - nu spiser jeg rågi knækbrød med ost eller sukkerfri marmelade. Før spiste jeg yoghurt med müsli - nu laver jeg min egen "müsli" af mandler, nødder og kokosmel.

Jeg er nok den største chokolade-gris i hele verden og det gik forbløffende hurtigt over. Jeg kan godt have dage hvor jeg helt sikkert spiser mere end jeg burde (tror det er sket 3 gange) men hver gang har jeg sørget for at det har været PCO-venligt...nødder, mandler, mørk chokolade, æbler med kanel osv.

Krydser fingre for at du finder en løsning der passer dig. Modsat dig er jeg ikke god til det med motion - var kommet i gang med at løbe, men kan simelthen ikke tage mig sammen når der ligger så meget sne på fortorvetBlush