Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Hvorfor kan jeg ikke mærke på mig selv hvis jeg spiser noget "no go"

Oprettet af Akela d. 23-07-2010 12:11
#1

Hej Alle
Nu har jeg haft konstateret PCO i næsten 2 mdr, gik straks i krig med at omlægge min kost efter hvad jeg kunne finde ud af her igennem forum og med hjælp fra spis maven flad og spis dig gravid.

Fik at vide ud fra blodprøver (ingen scanning) at jeg nok havde PCO syntes ikke selv jeg har de store symptomer men ja de er der bare ikke så slemt som jeg kan læse at andre af jer desværre har.
Men nu er det spørgsmålene begynder at komme fordi jeg jo kan læse at i får ondt mm. når i spiser noget man ikke må, jeg gør det jo ind i mellem pga mit job der skal jeg deltage i pædagogiske måltider med beboer på en institution og bliver så nød til at spise feks kartofler, ris og pasta, og jeg mærker ingen forskel. Men hvorfor gør jeg ikke det hvis jeg har PCO. Jeg spiser jo godt nok ikke så meget af det, da jeg aldrig har spist ret meget, og ikke lider af sult. Burde jeg ikke kunne mærke noget ?
Så min forandring ved at følge kostråd er da helt sikkert positivt da jeg har tabt mig ca 9 kg og dermed er kommet på en BMI på ca 24, hvilket er super fedt, men min mand har ski også tabt sig meget pga kostomlægningen som har er så sød at følge med mig og han fejler jo ingen ting.
Så det store spørgsmål er jo har jeg overhovedet PCO, kan nogen give en forklaring, ved godt i ikke er læger men jeg er ikke i tvivl om flere af jer har mere styr på det end mig.