Debatemne: PCO forum - for kvinder med PCO :: Nogen det har virket for?

Oprettet af caynisa d. 19-01-2015 09:16
#1

Nu er der mange posts om råd og vejledning, det falder mig i øjnene hvor mange som har fulgt kosten i et år og alligevel ikke ser nogen resultater.
Er der nogen det har virket for, og hvad har ændret sig?

Oprettet af PanzerB d. 01-02-2015 14:15
#2

Jeg har kun været på pco kost i 3 uger nu, men jeg kunne allerede efter 1 uge mærke en ændring i form af at jeg ikke længere fik ondt i maven når jeg spiste, jeg har fået meget mere energi og har lettere ved at komme op om morgenen. Desuden er min menstruation kommet og er helt almindelig i forhold til helt ustyrlig før og jeg har ikke lige så ondt mere, så jeg holder helt sikkert fast i kosten. Hvem ved hvad det ikke kan føre til på længere sigt når der allerede var så mange positive ting efter 1 uge. Min kæreste siger os jeg ikke er så sur og irritabel længere så det er bare fantastisk :-)

Oprettet af mini85 d. 10-02-2015 08:16
#3

første gang jeg levede PCO-venligt kunne jeg rigtig mærke forskel som PanzerB skriver om. har aldrig i hele mit liv vågnet frisk - altså vågen - men det har jeg prøvet nu. det er bare en "mærkelig fornemmelse" når man ikke er vant til det. men lækkert.
har desværre ikke holdt fast i det. men er så småt begyndt igen. syns bare det er svært at holde fast. kunne være lækkert hvis man lige havde en man kunne ping pong med udover ens mand. Smile
men SKAL have taget mig sammen da vi begynder om en lille måde med fertilitetsbehandling, og der kommer kosten også ind.
men glæder mig...

Oprettet af PanzerB d. 14-02-2015 09:17
#4

Jeg kan så også tilføje at jeg har tabt mig 3,4 kg siden jeg startede, kun pga omlægning af kosten. Det er jeg så ikke helt så glad for de jeg i mange år har kæmpet med at få min vægt op, jeg er ikke så stor, men hvis det er et par kg det koster så er det helt sikkert det værd :-)

Oprettet af mini85 d. 18-02-2015 10:06
#5

uuuh du må meget gerne få 5 kg fra mig af... Smile jeg skal have tabt mig ca. 6 - 7 kg, er sikker på at jeg får det af vide på fertilitetsklinikken... men syns ikke de går så let af som sidste gang, så skal da vidst i gang med motionen...
Er I i gang med at prøve at få børn??

Oprettet af sukkerblomst d. 22-02-2015 11:56
#6

Fra starten af januar sagde jeg ingen slik, 14 dage senere var det mere pco venligt. Jeg har tabt mig 4 kg og 1 cm (om maven), og jeg har meget mere ro i maven.

Oprettet af PanzerB d. 06-03-2015 08:02
#7

Jeg vejede mig i morges og har nu tabt i alt 4,6 kg det er sku vildt og spiser ellers rigeligt, lægen vil ha mig til en diætist så jeg ikke taber mere, jeg er 3 kg fra at være undervægtig...
Vi forsøger at få børn og jeg har en tid ved gynækolog til diverse tests d. 25 marts, der var laaaaaang ventetid, men venter med tålmodighed, eller venter i hvert fald bare :-D
synes os det er blevet meget nemmere at undvære de ting man ikke må spise, synes godtnok det var hårdt i starten men nu er det blevet helt almindeligt for mig :-)